Bachbloesems brengen balans

KALENDER

Bachbloesems brengen balans

Waarom?

 

De Corona crisis brengt emoties van angst, onzekerheid en eenzaamheid of net een super hoge werkdruk. Alles veranderde, we missen elkaar en hebben minder evenwicht.

 

Balans is nochtans een goede basis voor gezondheid en geluk. Voor evenwicht tussen je gevoel, verstand en lichaam brengen bloesems het krachtigste van planten naar voor. Je neemt ze op met verschillende zintuigen: je ziet, ruikt, en voelt ze. Bachbloesems neem je in of gebruik je uitwendig.

 

 

Wat?

 

De online webinar werd aangepast aan het NU. Velen grijpen naar de Rescue of de eerste hulp bloesems. Bachbloesems zijn echter veel ruimer dan enkel deze.

 

Na een inleiding over Dr Bach en de Bachbloesemtherapie met overzicht van de 7 groepen Bachbloesems, bekijken we hoe bloesems ons naar een meer positieve mindset draaien.

 

Van de 38 bloesems bespreken we er 8: de 5 bloesems van de Rescue met een aantal specifieke bloesems die ons in Coronatijden ook kunnen ondersteunen als aanvulling op de Eerste hulp. Je krijgt een idee hoe de 5 Rescue en 3 andere bloesems onze emoties beïnvloeden, ook welke emoties. We leggen het verband tussen plant en werking.

 

Het is geen passe partout voor tijden van Corona en het is ook geen vervanging voor geneeskunde, wie ziek is moet naar de dokter!.

 

 

Waar?

 

Online.

 

 

Wanneer?

 

Woensdag, 17 maart 2021 om 14 u – 15.30 u

Vrijdag, 25 maart 2021 om 20 u – 21.30 u

 

 

Geïnteresseerd en passen de data niet? Geef een seintje, op vraag lassen we bijkomende webinars in.

 

 

Hoe?

 

Geniet nu van dit webinar aan het voordelig tarief van € 12,00.

 

SCHRIJF JE HIER IN UITERLIJK 27 SEPTEMBER – link naar https://naarbalans.be/contact/

 

Na inschrijving ontvang je het rekeningnummer. Vermeld je bij de betaling:  “Bachbloesems + datum”. Je ontvangt dan de inloggegevens voor die datum via email.

 

Factuur is mogelijk.

Heb je nog een vraagje? Aarzel niet om me te contacteren.