Bachbloesems brengen balans

KALENDER

Bachbloesems brengen balans

Waarom?

 

De Corona crisis brengt emoties van angst, onzekerheid en eenzaamheid of net een super hoge werkdruk. Alles veranderde, we missen elkaar en hebben minder evenwicht.

 

Balans is nochtans een goede basis voor gezondheid en geluk. Voor evenwicht tussen je gevoel, verstand en lichaam brengen bloesems het krachtigste van planten naar voor. Je neemt ze op met verschillende zintuigen: je ziet, ruikt, en voelt ze. Bachbloesems neem je in of gebruik je uitwendig.

 

 

Wat?

 

Deze infosessie werd aangepast aan het NU. Velen grijpen naar de Rescue of de eerste hulp bloesems. Bachbloesems zijn echter veel ruimer dan enkel deze.

 

Na een inleiding over Dr Bach en de Bachbloesemtherapie met overzicht van de 7 groepen Bachbloesems, bekijken we hoe bloesems ons naar een meer positieve mindset draaien.

 

Van de 38 bloesems bespreken we de meest courante: de 5 bloesems van de Rescue met een aantal specifieke bloesems die ons in Coronatijden ook kunnen ondersteunen als aanvulling op de Eerste hulp. Je krijgt een idee hoe deze bloesems onze emoties beïnvloeden, ook welke emoties. We leggen het verband tussen plant en werking.

 

Het is geen passe partout voor tijden van Corona en het is ook geen vervanging voor geneeskunde, wie ziek is moet naar de dokter!.

 

 

Waar?

 

Kring Oude Bareel, Beelbroekstr 1, 9040 Gent

 

 

Wanneer?

 

Donderdag 27 januari 2022 19.30u

 

 

Geïnteresseerd om deze infoavond ook te organiseren voor je vereniging, team of met vrienden? Graag maak ik hiervoor een afspraak. Via het contactformulier of met een telefoontje kan je terecht.

 

 

Hoe?

 

Deze infoavond werd gevraagd door Femma Oostakker, zij regelen de inschrijving.

Heb je nog een vraagje? Aarzel niet om me te contacteren.