Kalender

KALENDER

Bachbloesems brengen balans

Waarom?

 

De Corona crisis brengt emoties van angst, onzekerheid en eenzaamheid of net een super hoge werkdruk. Alles veranderde, we missen elkaar en hebben minder evenwicht.

 

Balans is nochtans een goede basis voor gezondheid en geluk. De lente is hét seizoen om je daarvoor op bloesems te richten: je ziet, ruikt, en voelt ze.

 

 

Wat?

 

De online webinar werd aangepast aan het NU. Velen grijpen naar de Rescue of de eerste hulp bloesems. Bachbloesems zijn echter veel ruimer dan enkel deze.

 

We starten met een inleiding over dr Bach en de Bachbloesemtherapie met een overzicht van de zeven groepen die hij onderscheidt. We bekijken hoe bloesems ons naar een meer positieve mindset kunnen draaien.

 

Van de 38 bloesems bespreken we er hier 8: de 5 bloesems van de Rescue met een aantal specifieke bloesems die ons in Coronatijden ook kunnen ondersteunen als aanvulling op de Eerste hulp. Je krijgt een idee met welke emoties de 5 Rescue en 3 andere bloesems verbonden zijn. We leggen het verband tussen de plant en de werking.

 

Het is geen passe partout voor tijden van Corona en het is ook geen vervanging voor geneeskunde, wie ziek is moet naar de dokter!.

 

 

Waar?

 

Online bij jou thuis.

 

 

Wanneer?

 

Woensdag, 22 april 2020 om 19.30 u – 21 u

Vrijdag, 24 april 2020 om 14 u – 15.30 u

 

 

Geïnteresseerd en passen de data niet? Geef een seintje, op vraag lassen we bijkomende webinars in.

 

 

Hoe?

 

Geniet nu van dit webinar aan het voordelig tarief van € 12,00.

 

SCHRIJF JE HIER IN UITERLIJK 21 APRIL – link naar https://naarbalans.be/inschrijvingen/

 

Na inschrijving ontvang je rekeningnummer. Na ontvangst van de betaling met vermelding “Bachbloesems + datum”,  stuur ik je via email de inloggegevens.

 

Factuur is mogelijk.

Heb je nog een vraagje? Aarzel niet om me te contacteren.