Kalender

KALENDER

Bachbloesems brengen balans

Wat?

 

Voel je je aangetrokken tot de natuur en kies je ervoor om bewust en evenwichtig te leven? Wil je met de natuur je balans terugvinden en gezond blijven met de helende werking van planten en bloesems? Dan is deze voordracht iets voor jou!

 

Dr. Edward Bach stelde de Bachbloesemtherapie samen: 38 bloesems ingedeeld in 7 groepen. Bloesems afkomstig van bomen, planten en wilde struiken herstellen de harmonie in het lichaam. De natuurlijke producten brengen met een helende kracht een innerlijke rust.

 

Bachbloesems werken op energiebanen. Als de energie van planten overeenkomt met de energie van jou als mens, dan helpen ze je om van hun negatieve signatuur te evolueren naar hun positieve tegenhanger. Op die manier creëer je meer balans. Als de energietrillingen niet overeenkomen, doen ze niets, zoals twee mensen die elkaar niet aanspreken, elkaar gewoon voorbijlopen…

 

Deze voordracht geeft een inleiding over Bachbloesemtherapie, een overzicht van de zeven groepen die dr. Bach onderscheidt, aangevuld met bespreking van een aantal courante bloesems en hun werking. Hierin komen ook de verschillende bloesems van de bekende rescue of eerste hulp remedie aan bod met hun werking.

 

 

Waar?

 

Bevrijdingslaan 38, 9080 Lochristi

 

 

Wanneer?

 

Woensdag, 22 april 2020 om 19.30 u.

Donderdag, 23 april 2020 om 14 u.

 

Praktisch: de deuren zijn geopend vanaf 19.15 u.

 

Geïnteresseerd en passen de data niet? Geef een seintje, we kunnen momenten bij inlassen op vraag.

 

 

Inschrijven

 

Met inschrijvingsformulier op website of via email.

 

Betalen kan cash de avond zelf.

Schrijf je liever over? Vermeld dit bij inschrijving via website als opmerking, met je adres, dan ontvang je het rekeningnummer.

 

Op vraag is een factuur mogelijk.

 

Heb je nog een vraagje? Aarzel niet om ons te contacteren.

 

 

Hoeveel kost het?

 

€ 22,00 inclusief een drankje.