Liefdevolle en krachtige relaties Traject

KALENDER

Liefdevolle en krachtige relaties

Ons peuterbrein was al gefocust op overleven. Het is net deze overlevingsstrategie die ons een liefdestaal doet spreken. Op welke manier uiten jij, je partner en je kinderen zich? Hoe beïnvloedt dit jullie relatie?

 

In het traject ‘Liefdevolle en krachtige relaties’ wordt duidelijk dat je overlevingsmodus afhangt van je basisinstinct: ben je vooral zelfbehoudend, seksueel of sociaal gedreven? Het traject biedt inzicht in de instincten hun eigen focus, verlangens, angsten, gedrag en hun eigen taal. Je ziet hoe je instinct continu en onbewust je gedrag stuurt. Je dominant instinct verklaart ook wanneer je enneagramtype verschijnt als verdediging.

Heb je in een relatie een verschillend basisinstinct? Dan ontstaan er wel eens misverstanden. Komt dit net heel goed overeen, dan geeft een ander instinct minder input en kan dit na een tijd minder variatie geven en beperken.

 

Met inzicht in de liefdestaal van jezelf en de andere, worden veel tekens van liefde duidelijker. Zo begrijp je waarom de ene persoon meer oogcontact nodig heeft, zonder dat je dit persoonlijk neemt. Je snapt ook waarom een samenkomst voor de ene uitwisselen van contact betekent en de andere vooral aandacht aan de hapjes schenkt. De ene legt minder en diepe contacten, de andere ziet veel mensen, meer versnippert…

Het is een eyeopener die je doet begrijpen waarom de andere verschillend reageert.

 

Het traject maakt je bewust van je liefdestaal. Het geeft je ook tools in handen om met respect voor jezelf en trouw aan je eigen basisinstinct, stap voor stap andere instincten te integreren. Je zelfwaarde neemt toe en je relatie wordt krachtiger en… meer liefdevol.

 

Waar?

 

Bevrijdingslaan 38, 9080 Lochristi

Door afstandsregels zijn inschrijvingen per sessie beperkt tot 3 personen.

 

Hoe?

 

Vooraf vul je  de HPEI vragenlijst in, die geeft inzicht over je instinct en enneagramtype. Dit is de vragenlijst, wetenschappelijk gevalideerd door de universiteit van Louvain la Neuve.

Het resultaat gebruiken we in de loop van het traject.

 

Inclusief de vragenlijst HPEI, vragen we voor particulieren € 200, € 290 voor zelfstandigen, € 380 voor bedrijven. Drank is in de prijs inbegrepen.

 

Wanneer?

 

Deze training wordt later terug ingepland, dikwijls 2x gelijktijdig zoals:

3 woensdagen 17 juni, 1 en 8 juli 2020: 1e, 2e en 3e dag van 19 u tot 22 u.

3 vrijdagen 3, 10 en 17 juli 2020: 1e, 2e en 3e dag van 14 u tot 17 u.

 

Van de 1e naar de 2e groep overstappen kan, als we hierdoor sociale afstand kunnen bewaren. Vermeld je dit bij jouw inschrijving?

Deze trainingen gaan door voor zover de regels voor Covid 19 dit op dat moment toelaten.

 

Inschrijven

 

Via het inschrijvingsformulier of email voor de 1e sessie t.e.m. 12 juni 2020, voor de 2e reeks t.e.m. 28 juni 2020

Hierna ontvang je info voor de betaling. Je inschrijving is pas definitief na storting van het volledige bedrag op de rekening voor de aanvang van het traject. Daarna ontvang je de link voor het beantwoorden van de vragenlijst.

 

Ben je geïnteresseerd en passen de data niet? Geef zeker een seintje via het contactformulier, we zoeken een oplossing.