Bachbloesems brengen balans

vachbloesems

Bachbloesems brengen balans

Hoe gaat het bij jou, je bleef hopelijk gezond? Je voelt wel dat naast gezondheid Corona ook een sociale en emotionele impact heeft. We gaan minder ver buiten, keren meer naar binnen. Gevoelens van angst, onzekerheid en eenzaamheid verminderen natuurlijk evenwicht.
Balans is nochtans een goede basis voor gezondheid en geluk. En… voel je de lente kriebelen? Net nu is de kracht van Bachbloesems bijzonder welkom.

Daarom verwerkte ik voor jou volgende de presentatie naar de situatie van NU. Soort bloesems en vorm (naar online) zijn aangepast.

Bachbloesems brengen balans

Wat komt er in het webinar aan bod? Wie is dr. Bach, wat zijn Bachbloesems en hoe draaien ze ons naar een positieve mindset.
Veel mensen grijpen naar de Rescue, dit zijn 5 van de 38 bloesems. Op die 5 Bachbloesems gaan we dieper in en ook op 3 andere. Die 3 andere bloesems vormen mogelijks een aanvulling op de Eerste hulp in Coronatijden. We leggen het verband tussen plant en werking.
Let wel, Bachbloesems werken enkel op emoties, helpen niét tegen Corona en zijn geen vervanging voor geneeskunde, wie ziek is moet de dokter bellen! De besproken Bachbloesems vormen ook geen passe partout om alle emoties door de Coronacrisis om te draaien.

Wanneer?

Woensdag, 22 april 2020 om 19.30 u – 21 u
Donderdag, 23 april 2020 om 14 u – 15.30 u

Hoe?

Op die manier krijg je inzicht hoe de rescue je concreet verbetert.

Groetjes Isabelle

PS Dit webinar vormt een stapje langs een positieve focus naar een sterker gemoed en balans.