9 ontwikkelingstypes van het enneagram Traject

KALENDER

De 9 ontwikkelingstypes van het enneagram

Wil je onbewuste patronen van jezelf ontdekken? Wil je anderen beter begrijpen? Het enneagram toont 9 verschillende brillen om mee naar de werkelijkheid te kijken. Elke bril toont talenten en tekorten. Het geeft ook inzicht hoe je bewust kan kiezen om tekorten en bepaalde negatieve patronen te doorbreken, en zo te groeien als persoon. Spreekt dit je aan? Dan is deze training iets voor jou.

 

Tijdens dit traject krijg je een uitgebreid inzicht in de 9 basistypen, met hun drijfveren en hun goede intenties. Je ziét je eigen automatismen, voordien onbewust, en hun impact op anderen. Je begrijpt ook waarom anderen verschillend naar de werkelijkheid kijken en anders reageren.

 

Meer inzicht in je eigen talenten, onbewuste patronen en drijfveren verduidelijkt hoe je het Enneagram kan inzetten bij persoonlijke groei. Je blijft trouw aan jouw manier van zijn, maakt bewuste keuzes naar een betere versie van jezelf. Kortom, je bouwt heel wat mensenkennis op.

 

Wanneer?

 

Deze training wordt later terug ingepland, 2x gelijktijdig zoals:

4 woensdagen: 19 u – 22 u.

2 vrijdagen: 9.30 u – 12.30 u en 14 u – 17 u.

 

Wisselen tussen de 1e en 2e groep kan, als we hierdoor de nodige sociale afstand kunnen bewaren. Vermeld je dit bij jouw inschrijving?

 

Waar?

 

Bevrijdingslaan 38, 9080 Lochristi

De lifesessie gaat Coronaproof door conform de regels tegen Covid-19.

 

Hoe?

 

Vooraf vul je de HPEI vragenlijst in. Dit is de vragenlijst, wetenschappelijk gevalideerd door de universiteit van Louvain la Neuve. Ze geeft inzicht over je instincten en enneagramtype.

Het resultaat gebruiken we in de loop van het traject.

Inclusief de vragenlijst HPEI, vraag ik voor particulieren, voor zelfstandigen, voor bedrijven aangepaste prijzen. Ik reken nooit B.T.W. want Naar balans is onderworpen is aan de vrijstellingsregeling voor de B.T.W. Voor de dagopleiding zijn de prijzen excl. middagmaal, je kan een lunch meebrengen of hier bestellen aan aankoopprijs.

 

 

Inschrijven

 

Via het inschrijvingsformulier of email t.e.m…

Hierna ontvang je info voor de betaling. Je inschrijving is pas definitief na storting van het volledige bedrag op de rekening voor de aanvang van het traject. Dan ontvang je de link voor het beantwoorden van de vragenlijst. Dit doe je voor de 1e sessie.

 

Ben je geïnteresseerd en passen de data niet? Geef zeker een seintje via het contactformulier, we zoeken een oplossing.