Kleuranalyse her-innerd

KALENDER

Kleuranalyse her-innerd

Kreeg je reeds een kleuranalyse? Dan ken je de voordelen om in de voor jou juiste kleuren te stralen. Heb je intussen een aantal vragen en kon je er deze zomer niet bij zijn? Wil je er meer mee doen of zou een opfrissing eens deugd doen? Dan is deze samenkomst iets voor jou.

 

Eerst bekijken we de vernieuwde presentatie – dankzij velen onder jullie opgebouwd – en is er ruimte voor vragen. Daarna diepen we verschillende manieren uit om met kleurcombinaties gevarieerde effecten te bekomen. Je leert hoe je de kleuren uit jouw pallet meer optimaal kan combineren voor het beoogde resultaat.

 

 

Waar?

 

Bevrijdingslaan 38, 9080 Lochristi

 

 

Hoe?

 

We vragen enkel een aankoopbon te kopen van € 50. De informatie zelf is dus gratis en je betaalt enkel voor wat je daarnaast aankoopt. Hiermee kan je bijleggen voor een stijlanalyse, opleiding, individueel gesprek, geschenkbon of passende make-up in de kleuren die ideaal bij jou passen.

 

 

Wat breng je mee?

 

Je kleurenkaart en gsm of fototoestel om jouw gekozen kleurcombinaties vast te leggen. Het belooft een boeiende avond te worden in één lijn naar balans…

 

 

Praktisch

 

Indien je de kleuranalyse niet bij mij kreeg, vermeld je bij de inschrijving de soort typering (4 of 9 seizoenen) met je telefoonnr? Mogelijks checken we vooraf even je kleurenkaart, dan zitten we tijdens de samenkomst op één lijn en dat is goed voor de kwaliteit.

Op een sessie zijn er maximum 4 personen. Bij meer inschrijvingen worden meer sessies georganiseerd.

 

 

Wanneer?

 

Dit live event wordt verplaatst naar een later te bepalen datum door Corona Covid-19.

 

 

 

Inschrijven

 

Inschrijven doe je uiterlijk tegen …

Betalen kan je cash de avond zelf. Schrijf je liever over? Vermeld dit even bij de inschrijving op deze website als opmerking, samen met je adres, dan ontvang je het rekeningnummer. Op vraag is een factuur mogelijk.

Heb je nog een vraagje? Aarzel niet om ons te contacteren.