Bachbloesems brengen balans

BACHBLOESEMS BRENGEN BALANS

Bachbloesems brengen balans

Dr. Edward Bach was ervan overtuigd dat je door een positief gemoed meer immuniteit tegen ziektes opbouwt. Daarom ontwikkelde hij de Bachbloesemtherapie, waarbij je druppeltjes van bloesems inneemt.

 

Deze vormingssessie brengt het verhaal over wie dr. Bach was, wat Bachbloesems zijn, hoe ze onze emoties beïnvloeden en hoe Bachbloesemtherapie werkt.

Ook in nood kunnen planten niet vechten of vluchten. Ze zijn gebonden aan hun groeiplaats. Zo ontwikkelen ze kwaliteiten om zich te beschermen, die ons ook helpen naar meer balans als basis voor gezondheid en geluk.

 

Daarna volgt een overzicht van de 5 bloesems in de Rescue Remedy, de eerste hulp bij ongevallen van de Bachbloesems. De PPT bevat veel foto’s van de planten met het verband tussen de kenmerken van de plant en de emotie die hierdoor van negatief naar positief kan draaien en zo meer balans brengt.

 

Bachbloesems zijn geen vervanging voor geneeskunde, wie ziek is moet naar de dokter!

 

Duur: 1,5 u – daarbij komt nog ruimte en tijd voor vragen.

Prijs: vanaf € 197 + vervoerskosten en parking

 

Wil je de basispresentatie aanpassen aan je doelgroep? Samen kunnen we de inhoud bepalen voor een vormingssessie op maat. Dit kan een aanpassing zijn naar een gemoedstoestand bv. angst, naar een seizoen,…