TRAINING BACHBLOESEMS

Training Bachbloesems.

Deze presentatie legt uit wie Dr. Edward Bach was en wat Bachbloesems zijn. We geven algemene info over de productie en verduidelijken de werking van Bachbloesems: op welke manier ze werken op energetisch vlak. Kortom we leggen uit wat, hoe en waarom.

 

Concrete bloesems van planten illustreren dit, waarbij we de zwakke en sterke kenmerken van die planten herkennen. Bij een negatieve gemoedstoestand die overeenkomt met de zwakte van de plant, kan de sterkte van die bloesem ons positief beïnvloeden. De voorwaarde is dat je op dezelfde golflengte zit. Het is zoals tussen mensen: als je overeenkomst voelt en je merkt dat het klikt, dan is er invloed.

 

Samen bepalen we de lengte en voor een deel de inhoud van de training. De voorziene tijd bepaalt hoeveel bloesems we bespreken. We kunnen de bloesems aanpassen aan de hand van bepaalde gevoelens die leven in de groep om zo een positieve inbreng te stimuleren.

 

De bloesems die in de rescue of 5 flower remedy gebruikt worden komen zeker aan bod, zowel de rescue druppels als de rescue crème.

 

Prijs van de presentatie is af te spreken.

Bachbloesems in de verschillende seizoenen.

We starten met algemeen deel: uitleg over dr Edward Bach en bachbloesems, zoals hierboven beschreven.

 

Wil je Bachbloesems ontdekken die tijdens het seizoen van jouw evenement bloeien? Of verkies je een training over Bachbloesems gelinkt aan bv. examens in de examentijd? Ook hier verwerken we de zwakke en sterke kenmerken van de plant die ons positief kunnen beïnvloeden en je ziet het verband waarom bepaalde planten je in specifieke situaties kunnen helpen.

 

De inhoud van deze training bespreken we samen met jou en Naar balans bereidt die op maat voor. Prijs van de presentatie is af te spreken.