Instincten en liefdevolle relaties

KALENDER

Vormingssessie

Instincten en liefdevolle, krachtige relaties

Het belang van relaties merkten we door recente beperkingen van onze sociale contacten. Iedereen ervaart dit verschillend. Hoe uiten jij, je partner en kinderen, je collega’s en klanten zich? Spreken jullie dezelfde taal of is het een andere?

 

Ons peuterbrein was altijd al gefocust op overleven. Het is net deze overlevingsstrategie die bepaalt op welke manier jij, je partner en kinderen, je collega’s en klanten zich uiten. Hoe beïnvloedt dit jullie relatie?

 

Je ontdekt 3 overlevingsangsten, 3 automatische reacties, 3 basisinstincten met eigen focus, verlangens, angsten, gedrag en hun eigen taal. Je ziet hoe je instinct continu en onbewust je gedrag stuurt: hoe jijzelf op een verschillende manier liefde geeft dan iemand anders, met dezelfde goede bedoelingen. Je begrijpt jullie frustraties in een relatie, ook in je eigen gezin en omgeving.

 

Met inzicht in de liefdestaal van jezelf en de andere, worden veel reacties duidelijker. Het vormt een stapje naar een krachtiger en meer liefdevolle relatie.

 

In de PPT zit muziek en delen film om de 3 instincten te verduidelijken. Er is een visualisatie voor zelfontdekking.

 

Duur: 1,5 uur – daarbij komt nog ruimte en tijd voor vragen.

 

 

Hoe?

 

Geïnteresseerd om deze infoavond te organiseren? Er is een basis presentatie en samen bekijken we of ik voor jullie nog iets op maat kan maken dat tegemoet komt aan jullie doelpubliek.

Hoeveel?

 

Vanaf € 217 excl. vervoerskosten