TRAINING KLEUR & STIJLADVIES

Jouw kleur en stijl bepaalt jouw uitstraling.

Bij deze trainingen gaan we  bewust om met kleur, kleurtechnisch én psychologisch – stijl en imago – onze binnenkant, buitenkant en overkant (hoe kom ik over)

 

Kleur, stijl en imago beïnvloeden een eerste indruk… die verander je niet zomaar. Verschillende presentaties:

  • kleuren kleurtechnisch,
  • psychologische benadering van kleuren
  • stijladvies
  • het aanbod breidt zich uit, zie uitrolmenu hierboven.

 

Samen met jou maken we een vormingssessie op maat die tegemoet komt aan je wensen en je publiek. Klare programma’s passen we aan en breiden we uit.

 

We leggen verbanden tussen de kleurtechnische en de psychologische impact van kleuren. Wat als je je kleurenkaart niet mooi vindt? Welke kleuren trekken je aan die er niet in voorkomen? Of belicht je liever combinaties van kleuren? Wat doet een kleur met jou?

Stijlen worden vergeleken met verschillende kleurtypes.

Om helemaal dieper te gaan: wist je dat elk enneagramtype iets anders wil bereiken met kledij? Sommigen kunnen zich kleden om zich weg te steken.

 

Heb je nog vragen? Neem gerust contact op.

De interactieve imagotraining.

Deze training is bijzonder positief opgebouwd, je leert naar jezelf kijken door de ogen van anderen, hoe bijzonder je bent. Je ontdekt van elkaar eigenschappen die je tot dan toe niet kende en daarbij krijg je gestructureerd heel wat leerrijke tips om je imago op te poetsen. En dit gebeurt enkel op een opbouwende manier.

 

De driehoekige doos verwijst naar de 3 elementen:

  • de binnenkant: wie ben je als persoon, hoe straal je
  • de buitenkant: kleding, stijl, kleuren, accessoires – strookt die met wie je bent…
  • de overkant: je verbale en non-verbale communicatiestijl

kortom het imago in al zijn facetten ????.  Liggen de binnenkant, de buitenkant en de overkant op één lijn, dan versterken ze elkaar.

 

Deze training betekent onderlinge aandacht en is bijzonder geschikt voor teambuilding of met vrienden. Je kan het spelen van 4 tot 20 personen.

De prijs voor dit spel wordt per deelnemer gerekend en afgesproken bij de inschrijving. Het programma stellen we samen in overleg.