TRAINING KLEUR & STIJLADVIES

Jouw kleur en stijl bepaalt jouw uitstraling.

Bij deze trainingen gaan we  bewust om met kleur – zowel kleurtechnisch als psychologisch – stijl en imago, kortom onze binnenkant, buitenkant en overkant (hoe kom ik over)

 

Kleur, stijl en imago beïnvloeden een eerste indruk… die verander je niet zomaar. Voor kleur en stijl zijn er verschillende presentaties: de kleurtechnische kant van kleuren, psychologische benadering van kleuren en stijladvies. Het aanbod breidt zich nog steeds uit en vind je hierboven terug in het uitrolmenu.

Daarnaast kunnen we ook de kleurtechnische presentatie inlassen in trainingen. Alle programma’s kunnen aangevuld worden met interactieve tools, zoals de imagtraining hieronder.

 

We leggen verbanden tussen de kleurtechnische en de psychologische impact van kleuren. Wat als je je kleurenkaart niet mooi vindt? Welke kleuren trekken je aan die er niet in voorkomen? Of belicht je liever combinaties van kleuren? Wat doet een kleur met jou?

Stijlen worden vergeleken met verschillende kleurtypes.

Om helemaal dieper te gaan: wist je dat elk enneagramtype iets anders wil bereiken met kledij? Een combinatieopleiding tussen verschillende delen kan ook…

 

Het programma stellen we samen op. Heb je nog een vraag? Aarzel zeker niet om die te stellen.

De interactieve imagotraining.

Deze training is bijzonder positief opgebouwd, je leert naar jezelf kijken door de ogen van anderen, hoe bijzonder je bent. Je ontdekt van elkaar eigenschappen die je tot dan toe niet kende en daarbij krijg je gestructureerd heel wat leerrijke tips om je imago op te poetsen. En dit gebeurt enkel op een opbouwende manier.

 

De driehoekige doos verwijst naar de 3 elementen:

  • de binnenkant: wie ben je als persoon, hoe straal je
  • de buitenkant: kleding, stijl, kleuren, accessoires – strookt die met wie je bent…
  • de overkant: je verbale en non-verbale communicatiestijl

kortom het imago in al zijn facetten ????.  Liggen de binnenkant, de buitenkant en de overkant op één lijn, dan versterken ze elkaar.

 

Deze training betekent onderlinge aandacht en is bijzonder geschikt voor teambuilding of met vrienden. Je kan het spelen van 4 tot 20 personen.

De prijs voor dit spel wordt per deelnemer gerekend en afgesproken bij de inschrijving. Het programma stellen we samen in overleg.