Kleurencombinaties

KALENDER

Kleurencombinaties

Je bent ge√Įntrigeerd door kleuren. Je hebt een kleurenkaart. Maar soms weet je niet hoe en waarmee je best bepaalde kleuren combineert? Je vraagt je af waar je best een bepaalde kleur draagt. Of je wil gewoon meer uit je kleerkast halen: een nieuwe combinatie toveren uit de kleren die je al hebt, dat noem ik combiminderen ūüôā !

 

Tijdens dit online event toon ik verschillende soorten combinaties met voorbeelden. Je herkent hoe jij het vanzelf al doet en hoe je het nog kan doen. Je ziet ineens meer mogelijkheden en weet welke boodschap je uitstraalt met bepaalde combinaties, hoe je non-verbaal communiceert. Dit kennen is een stapje om je meer zeker te voelen, en ook dit straal je uit! Het bepaalt een deel van je imago.

 

We verweven ook een stukje van het imagospel bij de sessie. Hiermee zag ik al veel groepen openbloeien: het is altijd positief vanuit veiligheid en respect, geeft energie en zet aan tot communicatie. Het leert je welke energie je uitstraalt en het doét mensen ook stralen!

 

De online sessie is voor iedereen toegankelijk. Voorzie max. 3 kledingstukken waarover je vragen hebt voor de toepassing.

Wie reeds een kleuranalyse had vormt een aparte groep. Hier zoomen we dieper in op kleuren van jouw kleurenkaart, naar diverse mogelijkheden om te combineren.

 

Je droomt ervan om prachtig te combineren? In ‚ÄėKleurencombinaties‚Äô zie je het, een eerste stapje in een traject zien, oordelen, handelen.

Heb je hierna de smaak te pakken? Dan kan je verder terecht voor een workshop kleuradvies, stijladvies of persoonlijk één-op-één advies.

 

Wanneer?

 

Dit event is nu voorbij en wordt later terug ingepland.

Interesse? Meld je aan via het contactformulier en je komt op de wachtlijst.

 

Waar?

 

Online via zoom, de link ontvang je via email na inschrijving.

 

Hoe?

 

Dit wordt later terug ingepland voor … Inschrijven kan tot …

Vermeld je bij de inschrijving of je al dan niet een kleurenkaart hebt?

 

Wat heb je bij de hand?

 

  • Al je vragen, max. 3 kledingstukken
  • Je kleurenkaart, als je die hebt

 

Praktisch

 

Indien je inschrijft in de groep na kleuranalyse, en je kreeg die niet bij mij, vermeld je bij de inschrijving de soort typering (4 of 9 seizoenen) en je kleurtype. Zo kan ik de voorbeelden gerichter voorbereiden.

Op een sessie na kleuranalyse zijn er maximum 4 personen. Bij meer inschrijvingen organiseer ik meer sessies.