Je relatie ontdekken

KALENDER

Je relatie ontdekken

Dit webinar richt zich op koppels en alleenstaanden en biedt de eerste stap ‘zien’ in het proces: zien, oordelen en handelen.

 

Met een open mind kijken we samen naar de kenmerken van de 3 liefdestalen,  houdingen die we vanzelf en onbewust aannemen in relatie met elkaar. Alle 3 hebben ze hun eigenheid en kwaliteiten en alle 3 zijn ze even goed.

 

Je ziet je eigen liefdestaal door een andere bril. Van binnenuit ken je die zo goed, maar niet iedereen vindt die vanzelfsprekend. Je wordt je bewust hoe jouw liefdestaal overkomt. Je ziet ook de 2 andere liefdestalen en begrijpt vanuit welk standpunt iemand anders reageert. Je kan het kaderen en net daarom neem je reacties minder persoonlijk. Dit komt je relatie ten goede. Je ont-dekt hoe het bij jou en hoe het bij jullie is. Elke combinatie van liefdestalen heeft zijn charmes en werkt op zijn eigen manier. Het is boeiend en verrijkend om zien.

Het webinar is zo opgevat, dat je ideeën krijgt waarover je zelf reflecteert. Je wil tenslotte je persoonlijke informatie niet delen met de groep en dit is ook niet de bedoeling. Op een veilige manier creëert het inhoud en ruimte, die je nadien met elkaar in alle intimiteit kan delen.

 

Dit webinar richt zich ook op jou als alleenstaande, ook jij hebt eigen accenten om in het leven te staan en ook jij hebt relaties. De uitleg doet je denken aan jezelf, je eigen relatie, en ook aan anderen die je omringen. Zo vestig je je aandacht op je ouders, je kinderen, broers of zussen, vrienden, vriendinnen,… Je ziet het vanzelf ruimer dan in je intieme relatie. Tegenover je ouders en kinderen heb je dan weer een speciale band, die elkaar ook nog beïnvloedt. In het traject liefdevolle en krachtige relaties diepen we ook deze informatie nog verder uit.

 

Waar?

 

Online vanuit je zetel.

 

Wanneer?

 

Deze activiteit plannen we later opnieuw.

 

Hoe?

 

Geniet van dit webinar aan …

Na inschrijving ontvang je het rekeningnummer. Vermeld je bij de betaling:  “Je relatie op Valentijn + datum”. Je ontvangt dan de inloggegevens voor die datum via email.

 

Heb je nog een vraagje? Neem gerust contact op.