Instincten en liefdevolle relaties

KALENDER

Infosessie

Hoe je instincten jou liefdevolle en krachtige relaties geven

Het belang van relaties merkten we door recente beperkingen van onze sociale contacten. Iedereen ervaart dit verschillend. Hoe uiten jij, je partner en je kinderen zich? Spreken jullie dezelfde taal of is het een andere?

 

Ons peuterbrein was altijd al gefocust op overleven. Het is net deze overlevingsstrategie die bepaalt op welke manier jij, je partner en je kinderen zich uiten. Hoe beïnvloedt dit jullie relatie?

 

In deze infoavond wordt duidelijk dat je overlevingsmodus afhangt van je basisinstinct met eigen focus, verlangens, angsten, gedrag en hun eigen taal. Je ziet hoe je instinct continu en onbewust je gedrag stuurt.

 

Je ontdekt 3 verschillende overlevingsangsten. Zo zie je in waarom jijzelf op die manier liefde geeft, en iemand anders verschillend, met dezelfde goede bedoelingen. Je begrijpt waarom je in relaties dikwijls dezelfde frustraties krijgt, ook in je eigen gezin.

 

Met inzicht in de liefdestaal van jezelf en de andere, worden veel tekens van liefde duidelijker. Het vormt een stapje naar een krachtiger relatie en… meer liefdevol.

 

Waar?

 

Bevrijdingslaan 38, 9080 Lochristi

 

Wanneer?

 

Vrijdag, 12 november 2021  20u – 21.30u

Maandag, 15 november 2021   20u – 21.30u

 

Hoe?

 

De training gaat live door conform de regels tegen Covid-19.

Inschrijven doe je via het contactformulier of email uiterlijk op de dag voor de infosessie.

Hiervoor vraag ik € 15,00.  De avond zelf regelen we dit cash. Als je besluit om het traject te volgen, komt het in mindering van het bedrag voor dit traject.