Instincten en liefdevolle relaties

KALENDER

Hoe je instincten jou liefdevolle en krachtige relaties geven

Samen met Gezinsbond Lochristi

Hoe belangrijk relaties aanvoelen, merkten we tijdens de lockdown en voelen we zolang we onze relaties beperken. Al het bestaande wordt uitvergroot. Ieder van ons ervaart dit verschillend, ook in gelijke omstandigheden.

 

Ons peuterbrein was altijd al gefocust op overleven. Het is net deze overlevingsstrategie die bepaalt op welke manier jij, je partner en je kinderen zich uiten. Hoe beïnvloedt dit jullie relatie?

 

In deze infoavond wordt duidelijk dat je overlevingsmodus afhangt van je basisinstinct met eigen focus, verlangens, angsten, gedrag en hun eigen taal. Je ziet hoe je instinct continu en onbewust je gedrag stuurt.

 

Je ontdekt 3 verschillende overlevingsangsten. Het is een eyeopener die je doet inzien: waarom jijzelf op die manier liefde geeft, en iemand anders verschillend, met dezelfde goede bedoelingen. Je begrijpt waarom je in relaties dikwijls dezelfde frustraties krijgt, ook in je eigen gezin.

 

Met inzicht in de liefdestaal van jezelf en de andere, worden veel tekens van liefde duidelijker. Het vormt een stapje naar een krachtiger relatie en… meer liefdevol.

 

Waar?

 

‘t Fazantenhof, Bosdreef 5c, 9080 Lochristi

 

Wanneer?

 

Donderdag, 27 oktober 2021 om 20 u

 

Hoe?

 

Je schrijft in via de website https://lochristi.gezinsbond.be/activiteiten t.e.m. zondag, 11 oktober 2020. Wel raden we aan dit zo vlug mogelijk te doen: de plaatsen zijn beperkt en we passen de zaal aan volgens de dan geldende richtlijnen voor Corona. U bent definitief ingeschreven na ontvangst:

  • van € 10 voor leden en € 15 voor niet leden,
  • op rekeningnummer BE04 4450 6102 9131 met vermelding ‘Infoavond relaties’.